Tusen takk for herlig konferanseopplevelse når HR og L&D-nettverket møttes til Hybridkonferansen på Lily Country Club denne uken. Herlig hotell, fantastisk service, nydelig mat og – ikke minst – verdens beste konferansegjester.

Det var magisk hyggelig å møte alle sammen fysisk. En spesiell takk til Katrine Bekkevold og Heidi Nygjelten for inspirerende foredrag om Talent Management og om Organisasjonskultur i den nye hybride hverdagen.Tusen takk også til kommunikasjonstrener Marianne Mørk Larsen for verdifulle bidrag i workshop om innflytelse og påvirkning, og til Anne Sigurdsøn for å være verdens beste hjelper og koordinator.

Takk også til dere som valgte å bli med på Teams. Vi knotet litt med å få til en sømløs konferanseopplevelse for remote deltakerne, men håper dere fikk noe utbytte av foredragene som ble livestreamet.

En magisk fin dag med flotte mennesker. Takk til alle som ble med!

Siste nettverksmøter fra HR-nettverket

Coaching

Quiet Quitting

Mangfold og inkludering

Digital læring handler ikke om å flytte fysiske klasseromskurs til digital plattform. Det er så utrolig mye mer enn det.

#HR tar pulsen

En klassisk fallgruve i digitaliseringsprosesser er at vi undervurderer behovet for systematisk arbeid med endringsledelse.

Tema for høstens nettverksmøter

Onsdag 20. april var det tillit som sto på agendaen da Katrine Bekkevold presenterte for HR-nettverket.