I oktober er det quiet quitting som står på agendaen. Vi fordyper oss i fenomenet og drøfter hva dette egentlig handler om. Er det manglende engasjement for jobben eller sunn og fornuftig grensesetting?

Begrepet oppsto i 2022 og gikk viralt da TikToker @zkchillin publiserte en kort video der han snakket om quiet quitting. «It is not outright quitting your job, but quitting the idea of going above and beyond. You’re still performing your duties, but you’re no longer subscribing to the hustle culture mentality that work has to be your life – the reality is, it’s not».

Vi diskuterte hva som ligger bak denne trenden, hvorfor det dukker opp akkurat nå – og om det egentlig er et nytt fenomen, eller et nytt og fancy navn på manglende jobbengasjement. Derfra gikk diskusjonen videre til hvordan skape engasjement på jobben, og en nyttig dialog om grensesetting og hva det innebærer i praksis.

Siste nettverksmøter fra HR-nettverket

Coaching

Quiet Quitting

Mangfold og inkludering

Digital læring handler ikke om å flytte fysiske klasseromskurs til digital plattform. Det er så utrolig mye mer enn det.

#HR tar pulsen

En klassisk fallgruve i digitaliseringsprosesser er at vi undervurderer behovet for systematisk arbeid med endringsledelse.

Tema for høstens nettverksmøter

Onsdag 20. april var det tillit som sto på agendaen da Katrine Bekkevold presenterte for HR-nettverket.