Om Leonda

Leonda tilbyr et faglig fellesskap for deg som jobber med HR, kompetanse- eller lederutvikling i en virksomhet. Våre tre nettverk møtes månedlig på Teams og har sitt eget digitale fellesskap for kommunikasjon mellom møter.

Leonda har sin base i Lillestrøm, men medlemmene er spredt over hele landet. Vi inviterer til 2-3 fysiske samlinger hvert år for de som ønsker å møtes på ordentlig.

Om Leonda

Leonda tilbyr et faglig fellesskap for deg som jobber med HR, kompetanse- eller lederutvikling i en virksomhet. Våre tre nettverk møtes månedlig på Teams og har sitt eget digitale fellesskap for kommunikasjon mellom møter.

Leonda har sin base i Lillestrøm, men medlemmene er spredt over hele landet. Vi inviterer til 2-3 fysiske samlinger hvert år for de som ønsker å møtes på ordentlig.

LUFT

En gründerhistorie

Historien til selskapet

Leonda ble etablert 1. mars 2020 av Anne Lise Heide, med støtte fra gode sparringspartnere i vårt rådgivende styre, og med hjelp fra tre dyktige studenter som bisto med design, teknologi og markedsføring i oppstartsfasen. Leonda HR-nettverket startet opp 1. september 2020 og hele nettverkskonseptet ble utviklet høsten 2020 i samarbeid med 30 founding members, hvorav flere fortsatt er med i nettverket.

I januar 2021 splitte vi i to nettverk, HR-nettverket og L&D-nettverket etter ønske fra medlemmene. I starten var det inntak 3 ganger i året, men på grunn av kapasitet er det nå bare inntak av nye medlemmer en gang i året. Det er fortsatt medlemmene som bestemmer tema og innhold på møtene, og den unike læringsverdien skaper vi sammen.

Vi får stadig nye, lojale medlemmer som bidrar til å videreutvikle en fantastisk delingskultur og skape verdifulle læringsopplevelser i våre nettverksmøter.

Daglig leder

Anne Lise Heide

Alle nettverkene ledes av grunnlegger Anne Lise Heide

Anne Lise er HR-nerd med stort hjerte for faget og har jobbet med HR og lederutvikling siden 2007. Hun begynte å jobbe med bedriftsinterne læringsallianser i 2011, og overtok som fasilitator for to av kompetansenettverkene til HR Norge i 2017. I 2020 startet hun sine egne HR-nettverk i regi av Leonda.

Til daglig jobber Anne Lise som konsulent og lederutvikler i Habberstad, der hun holder kurs og designer utviklingsprogrammer for ledere og ledergrupper. Hun holder foredrag innenfor stressmestring og selvledelse, og leder prosessarbeid/workshops for HR og ledere rundt om i hele Norge.

Anne Lise brenner for godt læringsdesign og forretningsorienterte utviklingsprosesser som ivaretar mennesker i organisasjonen og bidrar til ønskede resultater.

Litt mer om bakgrunn

  • Master of Management fra Handelshøyskolen BI, spesialisering i HR & Ledelse
  • DNCF-sertifisert Coach og utdannet prosesskonsulent
  • Mindfulnessinstruktør-utdannelse fra CreationWork
  • Dialogisk lederskapsprogram fra Flux Forlag
  • Sertifisert i ulike arbeidspsykologiske verktøy og Kjernekvadranten
  • Jobbet som leder siden 2003 og med HR siden 2007
  • Rolle som intern konsulent fra 2011, ekstern konsulent fra 2021

Rådgivende styre

Lene
Høysæter Larsen

Styremedlem og rådgiver for daglig leder i Leonda. Lene er utdannet pedagog, har en master i rehabilitering og lang erfaring fra undervisning. Lene har mange års erfaring som toppleder innenfor helse og rehabilitering.

Anne
Sigurdsøn

Styremedlem og rådgiver for daglig leder i Leonda. Anne er kundedirektør i Videocation, og har mange års erfaring fra salg og markedsarbeid i kommersielle virksomheter. Anne er genuint opptatt av læring og utvikling, og jobber med digitale læringsløsninger i sin hverdag.

Hans
Danielsen Øgrim

Hans Danielsen Øgrim har erfaring både som lyd- og musikkprodusent. For Leonda har han ansvaret for redigering og publisering av HR – Podden. Når han ikke klipper podcast, jobber han som musikkprodusent, hovedsaklig på det amerikanske markedet.

Mathea
Daae Rognli

Mathea er deltidsansatt i Leonda og har ansvar for oppdatering av hjemmeside og andre administrative oppgaver. Mathea går på Elvebakken videregående og er interessert i samfunnsfag, reising og litteratur. Hun er fortsatt fersk i arbeidslivet, men har allerede gjort en strålende jobb med hjemmesiden til Leonda.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Medlemmer over hele landet

Velkommen til Norges største digitale kompetansenettverk. Her kan du bli med i et raust kompetansefellesskap med medlemmer fra hele landet, samtidig som du får bli godt kjent med din egen lille gjeng, som jobber med det samme som deg.

Månedlige møter på digital plattform, fordi nettverket skal fungerer like bra uansett hvor du bor i landet. I dag har vi medlemmer fra Senja i Nord til Kristiansand i Sør, men vi har fortsatt litt å gå på når det gjelder geografisk spredning. I dag kommer de fleste medlemmene fra Østlandsområdet og Bergen. Vi ønsker oss flere medlemmer fra hele landet.

Våre medlemmer setter stor pris på muligheten til å kunne gjennomføre effektive digitale nettverksmøter uten reisetid. For de som ønsker seg fysiske treff tilbyr vi en årlig nettverkskonferanse og noen fysiske ettermiddagstreff i Oslo eller Lillestrøm.

Medlemskapet er personlig, fordi det også handler om nettverksbygging og relasjoner. Deltakerne kommer fra små og store organisasjoner, og fra offentlig og privat sektor. Sammen skaper vi en verdifull læringsarena med rom for refleksjon, innsikt og erfaringsdeling i et kompetanserikt faglig fellesskap.

Kontakt

Besøksadresse
Jonas Lies gate 5
2000 Lillestrøm

Postadresse
Leonda AS
Lensmann Jens Sørums vei 16
2019 Skedsmokorset

Telefon: + 47 9503 1617
E-post: info@leonda.no
Faktura: faktura@leonda.no

Organisasjonsnummer: 924 379 537