For deg som jobber med HR

Velkommen til et kompetanserikt fellesskap for deg som ønsker ny inspirasjon, faglig påfyll og gode sparringspartnere som forstår din hverdag.

For deg som
jobber med HR

Velkommen til et kompetanserikt fellesskap for deg som ønsker ny inspirasjon, faglig påfyll og gode sparringspartnere som jobber med det samme som deg. Månedlige møter på Teams, egen medlemsportal, tilbud om sosiale treff og årlig nettverkskonferanse.

Medlemsportalen

For HR-nettverket

Vil du vite mer?

Les om HR-nettverket her

Lyst til å bli med?

Få beskjed neste gang vi tar inn nye medlemmer

Nyhetsbrev

For deg som vil ha mail fra oss hver måned

Føler du deg litt alene i HR-rollen?

Som medlem i Leonda HR-nettverket blir du med i et inkluderende faglig fellesskap der vi hjelper hverandre med utfordringer og deler av vår kunnskap. I tillegg får du tilgang på digitale live-møter hver måned, medlemsportal med aktuelt fagstoff og egen facebook-gruppe for dialog medlemmene imellom.

Over 90% av det som skjer i nettverket foregår digitalt, og vi har medlemmer fra hele landet. I tillegg får du tilbud om en årlig nettverkskonferanse i Oslo og noen sosiale treff på kveldstid.

NETTVERKSMØTENE

De digitale nettverksmøtene er selve fundamentet i vårt faglige fellesskap. HR-nettverket møtes den tredje onsdagen i måneden fra kl. 12:00 – 13:30. Møtene foregår på Teams.

Det er naturlig nok ingen møteplikt, men du får selvsagt mer ut av ditt medlemskap om du deltar på nettverksmøtene. Den faglige presentasjonen blir som regel tatt opp på video og lagt ut i vår egen medlemsportal, mens dialogen og sparring med andre medlemmer foregår kun live.

Det er vanligvis 15-20 deltakere til stede på hvert nettverksmøte, og vi kan by på god stemning, høyt engasjement og en raus delingskultur. Dette er arenaen for deg som ønsker å bidra til å løfte andre, samtidig som du får ta del i spennende inspirasjon fra andre som jobber med det samme som deg.

Lyst til å vite mer om nettverksmøtene? Sjekk temaer fra tidligere nettverksmøter her på siden.

Møter i
HR-nettverket

Dette sier våre medlemmer (HR-nettverket)

«Leonda oppleves for meg som et mer personlig og inkluderende nettverk enn andre nettverk jeg har deltatt i. Anne Lise har en helt egen evne til å se alle, inkludere og skape arenaer for samhandling. De fleste nettverksmøtene er via Teams, men det er også lagt opp til fysiske samlinger, alt fra en middag på en hyggelig restaurant til heldagssamling og overnatting med både faglig og sosialt innhold.

Temaene i nettverksmøtene er alltid dagsaktuelle og faglig relevante, og medlemmene i Leonda innehar unik og variert kompetanse, noe som gjør at man kan hente veldig mye inspirasjon innad i nettverket. I tillegg er det innslag fra eksterne foredragsholdere.

Når man sitter i en HR-funksjon i små til mellomstore bedrifter med små HR-team, så kan man kjenne på at man står alene i en rekke saker. Da er nettverk som Leonda utrolig verdifulle. Her kan man ta opp tema med deltagerne i møtene, digitalt eller kontakte enkeltmedlemmer separat gjennom at man deler en felles utfordring eksempelvis.

Jeg er veldig takknemlig for at jeg fant Leonda, eller at Leonda fant meg. Ville ikke vært foruten.

Målet fremover er å rydde enda mer plass i kalenderen til å prioritere møtene.»

«Jeg har hatt gleden av å være en del av Leonda nettverket siden starten.  Det er veldig givende å få møte mange dyktige HR kollegaer rundt om i landet. Jeg setter særlig pris på kunnskapsdelingen mellom oss og diskusjonene som følger, det opplever jeg som både inspirerende og lærerikt. Om jeg ikke har anledning til å delta i selve møtet, er mye av informasjonen tilgjengelig digitalt, noe jeg setter pris på.

Anne Lise leder nettverket med stø hånd, og hun følger opp på trender og temaer som oppleves som viktig for nettverket.  Hun setter ting i struktur og er en god fasilitator i våre møter.»

«Jeg har fått enormt utbytte av Leonda nettverket, og vil anbefale alle som søker et kompetanserikt og spennende kontaktnett/nettverk å hoppe ut i det og bli med oss på reisen! Fra første intromøte følte jeg meg velkommen, i et interaktivt og spennende miljø. Hvert møte er forskjellig, med diverse temaer og oppsett, som gjør at man aldri helt vet hva dagen vil bringe, som skaper en ordentlig boost i hverdagen.

Gruppen er et flott knippe av dyktige, kunnskapsrike og inspirerende mennesker- alle med forskjellig bakgrunn og erfaring så diskusjoner og tankeutveksling sitter lett. Som den eneste HR BP i min bedrift lokalt så kan hverdagen være nokså ensom. Det har ikke vært mange å sparre eller dele tanker, gleder og utfordringer med. Men etter jeg ble med på Leonda nettverket har jeg fått alt dette og mye mer.

Møtene er inkluderende og positive, og jeg går alltid fra et møte med en ny tanke, en spennende refleksjon og har lært noe nytt. Dette både for min egen profesjonelle og private utvikling, og ideer jeg kan videreføre i min bedrift. Leonda nettverket kom inn i livet mitt på helt rett tidspunkt, og kan simpelthen bare anbefales det på det varmeste. Bli med, og opplev selv alt det spennende vi gjør, lærer og deler 😊»

«Jeg er veldig glad for at jeg har funnet nettverket. Det er først og fremst en arena for faglig påfyll, og det er spennende at vi har en så stor bredde av temaer på møtene. Men det aller beste er egentlig fellesskapet og den tilgangen jeg har til andre som jobber med det samme som meg. Det er en stor vilje til å dele av sin kunnskap, og jeg synes det er hyggelig å kunne hjelpe andre.

Jeg liker også godt at det er både digitale og fysiske møter. De digitale møtene er lavterskel og enkelt å delta på, mens de fysiske møtene gir oss mulighet til å bli ordentlig kjent og bygge tettere relasjoner. Jeg kommer til å prioritere å være med i nettverket i fremtiden uansett om arbeidsgiver dekker det eller ei, fordi det gir meg så mye. Og jeg anbefaler nettverket på det varmeste til andre som ønsker å være med i et inkluderende faglig fellesskap.»

Gjennom HR-nettverket leder Anne Lise en kompetent og sulten gjeng på en meget bra måte. Kvaliteten på og utbyttet av møtene er imponerende nok like bra, enten det er fysiske samlinger eller digitale møter. Hun er strukturert med tanke på innhold og gjennomføring. Hun er en dyktig fasilitator og har tung faglig kompetanse og spennende erfaring å bidra med.

Anne Lise har som leder av flere HR-nettverk jeg har deltatt i gjort meg til en bedre HR rådgiver. Hun klarer kunsten å stadig finne nye relevante tema eller praktiske eksempler. Deltagelse i nettverket er en glimrende arena for å få faglig påfyll, lære av andres erfaring og få jobbet med utfordringer i egen rolle, hvor de andre kan komme med innspill, forslag og være en heiagjeng. Anne Lise sin raushet smitter over på alle som deltar. Hun spiller oss gode. I en travel hverdag har jeg enda til gode å tenke at et nettverksmøte ikke var verdt tiden. Jeg anbefaler det på det varmeste.

NY I HR-
ROLLEN?

Skal du bygge opp en ny HR-funksjon eller er du relativt ny i din HR-rolle? Da kan vi glede deg med en helt spesiell nyhet i 2023.

Et helt eget nettverk for deg som er fersk i din HR-rolle
I dette nettverket får du en strukturert gjennomgang av de viktigste HR-prosessene og lærer hva som det er viktig å tenke på når du skal lede HR-arbeidet i en virksomhet.

Hvem passer nettverket for?
Dette er for deg som leder HR-arbeidet i en liten eller mellomstor virksomhet, jobber som HR Business Partner eller har en annen HR-rolle der du jobber med HR fra a til å.