Learning & Development

L&D-nettverket er for deg som jobber med læring og utvikling internt i en virksomhet, med temaer tilknyttet kompetanse- og lederutvikling.

Learning & Development

L&D-nettverket er for deg som jobber med læring og utvikling internt i en virksomhet. Her jobber vi med temaer tilknyttet kompetanse- og lederutvikling, med alt fra læringskultur og onboarding, til kompetansestrategi, ledertrening og aktuelle løsninger for digital læring.

Medlemsportalen

For L&D-nettverket

Vil du vite mer?

Les om L&D-nettverket her

Lyst til å bli med?

Få beskjed neste gang vi tar inn nye medlemmer

Nyhetsbrev

For deg som vil ha mail fra oss hver måned

Hva får du i nettverket?

Føles det litt overveldende å holde seg oppdatert på alt som skjer innenfor ditt fagfelt? Er du litt nysgjerrig på hvordan andre virksomheter jobber med kompetanse- og lederutvikling?

Som medlem i Leonda L&D-nettverket blir du med i et inkluderende faglig fellesskap der vi hjelper hverandre med utfordringer og deler av vår kunnskap. Vi deler ny forskning, tipser om aktuell læringsteknologi og du får oppdatert innsikt i hvordan kompetansearbeidet foregår i ulike organisasjoner.

Digitale live-møter hver måned, medlemsportal med opptak fra møter og Facebook-gruppe for dialog med øvrige medlemmer i nettverket. Vi har vår helt egen unike nettverkskonferanse hvert år, og du får tilbud om 2-3 fysiske treff på kveldstid. De fysiske samlingene er i Oslo, Lillestrøm eller nær Gardermoen.

Sammen skaper vi en verdifull læringsarena med rom for refleksjon, innsikt og erfaringsdeling i et kompetanserikt faglig fellesskap.

NETTVERKSMØTENE

De digitale nettverksmøtene er selve fundamentet i vårt faglige fellesskap. L&D-nettverket møtes den andre onsdagen hver måned fra kl. 14:00 – 15:30. Møtene foregår på Teams.

Det er ingen møteplikt, men du får selvsagt mer ut av ditt medlemskap om du deltar på nettverksmøtene. Den faglige presentasjonen blir tatt opp på video og lagt ut i vår egen medlemsportal sammen med presentasjonsmateriell fra møtet. Dialog, sparring og de gode samtalene som vi har på møtene blir ikke tatt opp.

Det er vanligvis 15-20 deltakere på hvert nettverksmøte, og vi kan by på god stemning, høyt engasjement og en raus delingskultur. Nettverket egner seg godt for deg som ønsker å bidra til å løfte andre, samtidig som du får ta del i verdifullt innhold og aktuell inspirasjon fra andre som jobber med det samme som deg.

Lyst til å vite mer om nettverksmøtene? Se tema og innhold fra tidligere møter.

Møter i
L&D-nettverket

Referanser fra L&D-nettverket

«Jeg er så heldig å få være med i Leonda Nettverket både innenfor HR og L&D. I begge fagfeltene møter jeg kloke, reflekterte og faglig nysgjerrige mennesker. Delingskulturen er stor, og Anne Lise er skikkelig god på å hente frem den gode kompetansen hos oss som er med i nettverket.

For meg har det vært viktig å være en del av et levende fagmiljø innenfor mitt arbeidsområde som er lederutvikling. I en liten HR stab kan det være utfordrende å følge med i alt det som skjer innenfor dette viktige fagfeltet. Det at Anne Lise følger med på nyutvikling og henter inn dyktige og dedikerte ressurspersoner til nettverksmøter er lærerikt og utviklende. I møtene er det satt opp tid til refleksjon i etterkant av faglige innlegg. For meg betyr det et større læringsutbytte. I tillegg til nettverksmøter inviterer Anne Lise til webinarer innenfor ulike aktuelle tema. Nettverket er min kilde til inspirasjon og utvikling i hverdagen som kompetanseutvikler for ledere i min organisasjon.»

«Kontinuerlig læring og utvikling har blitt en del av hvordan HR jobber, og i dette nettverket finner jeg svært mange likesinnede som er like opptatt av HR- faget som meg selv. Leonda er en unik arena for kompetanseheving og innsikt, drøfting av problemstillinger og mulighet til å få innspill, høre om ulike perspektiver samt nytt om trender innen HR-faget. Anne Lise har svært god oversikt over hva som skjer på utvikling innen HR og er god på å trekke inn relevante temaer, og finner supre foredragsholdere for oss. I tillegg  er det på sin plass å nevne de kompetente og flotte medlemmene som deler sin kompetanse villig og gir av sin tid.

På nettverksmøtene får jeg godt med påfyll, muligheten til å reflektere med andre og møtene er en super kilde til læring og inspirasjon. Det jeg nok liker aller best er å få innsikt i trender og drøfte problemstillinger som inspirerer til videre utvikling og verdiøkning i egen organisasjon.

Anbefales om du har lyst til å holde deg oppdatert på faget ditt og bli kjent med flinke, nysgjerrige og kompetente HR-folk. Håper å treffe deg der😊»

«Som medlem av Leonda L&D-nettverket har jeg en fantastisk mulighet til å utvikle meg både personlig og profesjonelt. Gjennom Leonda får jeg tilgang til en unik plattform der L&D-fagfolk som meg samles, deler kunnskap og lærer av hverandres erfaringer. Medlemsbasen er mangfoldig og gir en unik mulighet til å knytte bånd med talentfulle L&D-entusiaster fra ulike bransjer.

Jeg får kontinuerlig læring gjennom varierte arrangementer, workshops og webinarer. Gjennom tilgang på ledende bransjeeskperter, dyktige foredragsholdere og faglige diskusjoner, får jeg innsikt i de nyeste trendene og beste praksis innen L&D-feltet. Formen er interaktiv, og vi diskuterer og reflekterer rundt problemstillingene slik at vi går ut fra enhver sesjon med noe håndfast vi kan bruke i våre respektive arbeidskontekster. Gjennom plattformen og utveksling med andre medlemmer, får jeg tilgang til ressurser og verktøy som jeg kan bruke i mine interne L&D-initiativer. Gjennom nettverket har jeg også fått veiledning gjennom utfordrende situasjoner og fått verdifulle karriereråd som har hjulpet meg til å ta karrieresteg og til å utforske nye muligheter.

Dette nettverket har utvidet horisontene mine, gir meg stadig nye muligheter og er en uvurderlig kilde til støtte i min faglige reise. I tillegg er det jo en stabel med herlige mennesker som jeg både kan diskutere med og ikke minst le masse med. Det er alltid hyggelig å treffe nettverket, digitalt som fysisk. Jeg oppfordrer alle L&D-entusiaster til å bli med og oppleve det samme!»

TEMAER

Mange lurer på hva vi snakker om i L&D-nettverket og hvem det passer for.

Temaer på møter
I dette nettverket jobber vi med alt fra strategisk kompetanseutvikling til onboarding. Vi tar opp temaer som hvordan gå fra fysisk til digital læring, hvordan dekke fremtidens kompetansebehov, hva trenger nye ledere eller hvordan få gjennomslag for å investere tid og ressurser i det som du ser organisasjonen trenger.

Det er medlemmene selv som bestemmer tema, via kreative idémøter og avstemming i MS Forms.

Hvem passer nettverket for?
Nettverket er primært for deg som jobber med læring og utvikling internt i en virksomhet, enten du leder en bedriftsintern skole eller du jobber som internkonsulent.

Deltakerne strekker seg fra de som jobber med læringsdesign eller læringsteknologi, til de som eier kompetansestrategien i en virksomhet eller jobber med organisasjons- og lederutvikling.